Írisz Optika EGER

3300 Eger, Jókai u. 12.

Tel/Fax: +36 36 518 440

Nyitva: H-P: 900-1700; Szo: zárva

Írisz Optika EGER

3300 Eger, Jókai u. 12.

Tel/Fax: +36 36 518 440

On-line: www.agriaoptika.hu

E-mail: optikabolt@gmail.com

Újdonságok, egyebek

 


Szemüveghasználati útmutató:

Engedje meg, hogy néhány hasznos tanáccsal szolgáljunk annak érdekében, hogy a szemüvege nyújtotta látásélményt minél tovább élvezhesse.

1. A szemüveget mindig két kézzel, két száránál fogva tegye fel és vegye le! A keret nélküli, fúrt szemüvegek lencséi még sérülékenyebbek, ezekkel bánjon még óvatosabban!

2. A szemüveget ne tegye ki 60°C feletti hőhatásnak (pl. ne felejtse nyáron az autóban, ne vigye be a szaunába vagy gőzfürdőbe és ne tegye le fűtőtest, sütő mellé)!

3. Kerülje a szemüveg durva vagy éles tárgyakkal való érintkezését!

4. A szemüveg tisztítása csak arra alkalmas eszközökkel történjen. Papír vagy száraz törlőruha a rárakódott mikroszkopikus porszemek bedörzsölésével a felületet megsértheti. Javasoljuk, hogy akár minden nap mossa meg szemüvege lencséit langyos szappanos vízzel és törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel!

5. Intenzív tisztítószerek és erős vegyhatású anyagok (pl. ecet, hajlakk, parfüm, aceton, permetezőszerek stb.) a keret és a lencse felületét károsíthatják. Ne használjon ismeretlen eredetű tisztítószert szemüveglencséi tisztítására!

6. Soha ne tegye le szemüvegét lencsével lefelé! A legkomolyabb felületvédelemmel ellátott lencse sem áll ellen a szilárd tárgyakkal történő többszöri érintkezésnek.

7. Ha a szemüveget nem használja, helyezze megfelelő méretű tokba (lehetőleg keménybe), amely megvédi a sérülésektől!

8. A szemüveg sérülékeny látásjavító eszköz, ezért finom kezelést igényel. Javítását, beállítását bízza szakemberre! Szakszerűtlen javítás, deformálódott keret házilagos beállítása súlyos károsodást okozhat.

Ne feledje, hogy a garancia csak a szemüveg rendeltetésszerű használata esetén érvényes ! 

ÚJDONSÁG Magyarországon!

2013. júniusától üzletünkben is elérhető a Hoya által bevezetett legújabb CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON rendszer, mellyel szemüvegét egyetlen mozdulatal napszemüveggé alakíthatja át!

A hagyományos napszemüveg előtétek legnagyobb problémája, hogy csak egy adott, fix kollekcióból választhatunk, ráadásul a legtöbb esetben a kínálat nagyon limitált, és a lencsék színe is jellemzően csak szürke és barna közül választható. A szemüvegviselők a mai világban azonban már ennél többre vágynak, így Ön mostantól élvezheti azt a szabadságot, amit egy optikai lencsés szemüveg és egy hozzá teljesen illeszkedő napvédő előtét kompromisszumok nélkül kínál.

A CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON esetében egy, a mágneses illesztést biztosító alkotóelem kerül az optikai lencsékbe, csakúgy mint a vele egyező formájúra csiszolt napszemüveg-előtét (clip-on) lencsékbe, ezzel garantálva a pontos illeszkedést és a szemüveg elegáns megjelenését.

A szemüvegre-szabott mágneses CLIP-ON rendszer optimális megoldás bármely viselőnek, mivel az optikai („látó”) szemüveg és a napszemüveg váltogatásának kényelmetlensége helyett gyorsan és kényelmesen varázsolhatunk szemüvegünkből napszemüveget. Egyben költséghatékony megoldást is kínálunk, ezért kifejezetten ajánljuk többfókuszú -bifokális és progresszív- szemüveget vásárlóknak, hiszen ezzel a rendszerrel az összetett optikai korrekcióval együtt élvezhető a napszemüvegviselés kényelme is!

Fedezze fel Ön is a CHEMISTRIE mágneses erejét  és lásson tisztán, kompromisszumok nélkül erős fényben is!

A CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON legfőbb előnyei:

  • KÉNYELEM: A mágneses CLIP-ON rendszerrel Ön mostantól a keret nélküli, ún. fúrt keretek kivételével bármely szemüvegkeret választása esetén elegáns napvédő előtétes megoldást kap, mellyel az éles látás mellett élvezheti a  napszemüvegek valamennyi előnyét.
  • BIZTONSÁG: A mágneses CLIP-ON UV400-szűrővel biztosítja szemeinek védelmét mind az erős fénnyel, mind pedig a káros UV sugárzással szemben
  • TISZTASÁG: A mágneses CLIP-ON előtét elérhető polarizált változatban is, így a kellemetlen felületi csillogások megszűnnek, ami különösen zavaró lehet pl. vízparton vagy autóvezetésnél.
  •  SOKSZÍNŰSÉG: A mágneses CLIP-ON lecsék gazdag színválasztékban kaphatók üzletünkben. Ön választhat egyszínű, átmenetes, de akár  tükrös színek közül is.
  • VARIÁLHATÓSÁG: Ön egyidejűleg akár több, különböző színű lencsés mágneses CLIP-ON előtétet is megrendelhet, és öltözékéhez, valamint a fényviszonyoknak megfelelően variálthatja azokat kedvenc szemüvegén. 
  • PÓTOLHATÓSÁG: A mágneses CLIP-ON előtétet, annak elvesztése esetén, üzletünkben Ön bármikor újrarendelheti.
  • KÜLÖNLEGESSÉG: Extra opcióként a mágneses CLIP-ON előtétet eredeti SWAROVSKI kristállyal díszítjük, így szemüvege és ezáltal  az Ön megjelenése még különlegesebbé tehető!

Az egyedülálló CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON rendszerről és árakról bővebb felvilágosításért, kérjük, látogasson el üzletünkbe!


 

Írisz Optika EGER, Jókai Mór u. 12. | optika egerben, szemvizsgálat, szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg